Over Boxletters

Boxletters begon 30 jaar geleden als eerste toeleverancier voor de lichtreclame-industrie in Nederland. Boxletters produceert aluminium doosletters en andere lichtreclameproducten voor Nederland, Belgi├ź en Duitsland. Sinds 2000 vindt u Boxletters BV aan de Orteliusstraat 21 in Arnhem.

Voor wie

Boxletters produceert voor iedere signmaker. Wij ontzorgen het lichtreclamebedrijf op het gebied van de productie. Het is uw design/ontwerp en wij produceren daar een kwalitatief hoogwaardige sign voor.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Boxletters staat voor kwalitatief hoogwaardige gevel- en lichtreclames die op een duurzame en milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd. Wij werken onder andere met volledig recyclebaar acrylaat, energiezuinige ledverlichting en een eco-vriendelijk laksysteem. Omdat wij het hele productieproces in eigen huis hebben, staan wij garant voor de kwaliteit.

Innovatie

Voor Boxletters is de innovatie van nieuwe lichtreclameproducten een continu proces. Een goed voorbeeld is de minisign. Deze dunne acrylaat doosletters met een optimale uitlichting zijn licht van gewicht, duurzaam en energievriendelijk. Wordt een minisign geleverd met een lichtgewicht frame? Dan is de montage voor uw monteurs een minimale lichamelijke (arbotechnisch) belasting.

Het team

Het team van Boxletters is vakkundig opgeleid en heeft jarenlange ervaring in de productie van gevel- en lichtreclames. Het team bestaat uit 2 office-medewerkers, 10 productiemedewerkers en 2 professionele spuiters.

Levertijden

Het voordeel van een eigen productie en een hecht en vakkundig productieteam is dat wij snelle levertijden kunnen garanderen. De levertijd varieert van 1-5 werkdagen voor gevelletters tot 1-3 weken voor een complete sign.

Transport

Door de centrale ligging is onze fabriek makkelijk te bereiken. Kunt u de bestelling niet zelf op te halen? Boxletters heeft een eigen transportdienst. Voor deze dienst vragen wij een bijdrage. De transportdienst rijdt op maandag, woensdag en vrijdag. Ook maakt Boxletters gebruik van de gebruikelijke pakketdiensten zoals PostNL, GLS of DPD

Openingstijden

Boxletters is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 uur tot 16:30 en op vrijdag tot 15:30 uur. Telefonisch zijn wij bereikbaar tot 17:30 uur. Wilt u ons bezoeken? Dat kan op afspraak. U bent van harte welkom.

Fixed price

In onze offertes en aanbiedingen werken wij met fixed prices zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Dit betekent geen verassingen achteraf en u kunt uw marge exact bepalen.

Offerte aanvragen

Prijsaanvragen kunt u naar ons mailen. Op de offertepagina leest u precies hoe u dat doet. U kunt daarbij gebruik maken van aanvraagformulieren. Heeft u vragen over een aanvraag of product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opdrachten

Wilt u een bestelling plaatsen bij Boxletters? U ontvangt altijd een orderbevestiging met een uitgebreide productomschrijving. Uitvoering, maten en kleurnummers worden daarin omschreven. Controleert u deze orderbevestiging nauwkeurig, zo voorkomt u fouten of onvolledigheden.

Klant worden bij Boxletters?

Heeft u een lichtreclamebedrijf of bent u een signmaker en wilt u klant worden bij Boxletters? Laat het ons weten en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.