Doosletters

Aluminium doosletters en logo's

Aluminium doosletters worden vooral gebruikt voor buitenreclame. Niet alleen voor letters maar ook voor logo’s. De afmeting van doosletters varieert van 250 mm tot 2.000 mm. Bij Boxletters worden doosletters van klein tot groot geproduceerd van kwalitatief hoogwaardige materialen en met de nieuwste apparatuur. Met onze vakkennis en 30 jaar lange ervaring is uw signbedrijf zo verzekert van een Nederlands topproduct.

Met een compleet eigen productie in Arnhem is een snelle levertijd altijd gegarandeerd. De levertijd van doosletters is 1 tot 3 weken. Afspraak is afspraak!

Doosletterprofielen

Boxletters maakt doosletters in negen verschillende profieltypes.  Elk profieltype heeft een eigen naam en eigenschappen.

Welke type doosletter past het beste bij uw ontwerp?

Verlichting

De doosletters kunnen met of zonder ledverlichting besteld worden. Bestelt u doosletters met ingebouwde verlichting, dan is er een verschil tussen inwendige en uitwendige verlichting.

Bij inwendige verlichting biedt Boxletters kwalitatief hoogwaardige ledverlichting.

Bij doosletters met uitwendige verlichting kiest u voor neon- of bulbverlichting. Boxletters kan een digitale neontekening voor u maken.

doosletters01_LED
Boxletters spuitcabine

Afwerking in kleur

In onze hightech spuitafdeling worden doosletters en dooslogo’s in elke gewenste RAL- of NCS-kleur gespoten. Ook kunnen wij de meeste PMS-kleuren heel dicht benaderen.

Boxletters gebruikt een hoogwaardige 2-componentenlak. Standaard worden de producten gespoten in zijdeglans. Maar ook hoogglans of een matte afwerking is mogelijk.

Montageklare doosletters

U kunt uw dooslettersign compleet met verlichting en montageframe of bestellen. De lichtreclame wordt dan helemaal montageklaar aan u geleverd. De doosletters worden voorgemonteerd en de verlichting is ingebouwd. Op uw verzoek levert Boxletters een mal of tekening voor de montage.

Boxletters neemt u zo al het werk uit handen. Alleen het ontwerp en de montage aan de gevel verzorgt u nog zelf.

Lees meer over onze complete signs.

Boxletters doosletters complete sign