Complete signs

Complete signs

Alleen bij Boxletters bestelt u complete signs. Dit zijn aluminium doosletters of logo’s voorgemonteerd op een aluminium montageframe eventueel geleverd met daksteunen.

Waarom kiezen voor een complete sign?

Wij nemen u al het werk uit handen. Bewerking in uw eigen werkplaats, opslag of het inschakelen van een spuiterij is niet meer nodig. Het enige dat u nog hoeft te doen is de complete sign ophalen en monteren op locatie. Wel zo makkelijk! Van een eenvoudig letterframe tot complete constructie met daksteunen. Je kan het zo gek niet bedenken of Boxletters kan het maken.

Soorten frames en constructies

Wordt de lichtreclame aan een gevel of op een dak gemonteerd? Voor beide opties biedt Boxletters een oplossing. Afhankelijk van de montage, grootte en de vorm van de lichtreclame kiest u uit de volgende frames en constructies:

Snelle levertijd

Boxletters heeft een uitgebreid machinepark en de vakkennis in huis om elke lichtreclame te produceren. De lijnen zijn kort en geen enkel deel van de productie wordt uitbesteed. Met zeer concurrerende prijzen en korte levertijden als resultaat.

Kleuren

In onze hightech spuitafdeling worden doosletters en dooslogo’s in elke gewenste RAL- of NCS-kleur gespoten. Ook kunnen wij de meeste PMS-kleuren heel dicht benaderen. Boxletters gebruikt een hoogwaardige 2-componentenlak. Standaard worden onze producten gespoten in zijdeglans, maar hoogglans of een matte afwerking is ook mogelijk. Ook de frames en constructies worden standaard gespoten in kleur. Denk bijvoorbeeld aan de letterframes zoveel mogelijk in de kleur van de gevel- en dakconstructies in luchtgrijs.