Over Boxletters

Boxletters is 30 jaar geleden gestart als eerste toeleverancier voor de lichtreclame-industrie in Nederland. Boxletters produceert aluminium doosletters en andere lichtreclame producten voor Nederland, België en Duitsland. Sinds 2000 is Boxletters BV gevestigd aan de Orteliusstraat 21 te Arnhem.

Voor wie

Boxletters produceert voor iedere signmaker. Wij ontzorgen het lichtreclamebedrijf op het gebied van productie. Het is uw design/ontwerp en Boxletters produceert hier een kwalitatief hoogwaardige sign van.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Boxletters staat voor kwalitatief hoogwaardige gevel- en lichtreclames die op een duurzame en milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd. Wij werken onder andere met volledig recyclebaar acrylaat, energiezuinige led verlichting en een eco vriendelijk laksysteem. Omdat wij het gehele productieproces in eigen huis hebben kunnen wij garant staan voor kwaliteit.

Innovatie

Boxletters legt zich ook toe op de innovatie van nieuwe lichtreclame producten zoals de minisign. Deze dunne acrylaat doosletters met een optimale uitlichting zijn licht van gewicht, duurzaam en energievriendelijk. Worden een minisign geleverd met een lichtgewicht frame? Dan is de montage voor uw monteurs een minimale lichamelijke (arbotechnisch) belasting.

Het team

Het team van Boxletters is vakkundig opgeleid en heeft jarenlange ervaring in de productie van gevel- en lichtreclames. Het team bestaat uit 2 office-medewerkers, 10 productiemedewerkers en 2 professionele spuiters.

Levertijden

Het voordeel van een eigen productie in combinatie met een hecht en vakkundig productie team is dat wij snelle levertijden kunnen garanderen. De levertijd varieert van 1-5 werkdagen voor gevelletters tot 1-3 weken voor een complete sign.

Transport

Door de centrale ligging is onze fabriek makkelijk te bereiken via de grote toegangswegen. Bent u niet in de gelegenheid om de bestelling op te halen of beschikt u niet over de juiste transportmiddelen? Boxletters beschikt over een eigen transportdienst die de bestellingen naar u toe brengt. Voor deze dienst vragen wij een geringe transportbijdrage. De transportdienst rijdt op maandag, woensdag en vrijdag. Tevens maakt Boxletters gebruik van de gebruikelijke pakketdiensten zoals PostNL, GLS of DPD

Openingstijden

Boxletters is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 uur tot 16:30 en op vrijdag tot 15:30 uur. Telefonisch zijn wij bereikbaar tot 17:30 uur. Wilt u ons bezoeken? Dan kan op afspraak! U bent van harte welkom.

Fixed price

Boxletters is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 uur tot 16:30 en op vrijdag tot 15:30 uur. Telefonisch zijn wij bereikbaar tot 17:30 uur. Wilt u ons bezoeken? Dan kan op afspraak! U bent van harte welkom.

Offerte aanvragen

Prijsaanvragen kunt u naar ons mailen. Op onze offerte pagina leest u precies hoe u uw aanvragen het beste naar ons toe kunt mailen. U kunt gebruik maken van onze aanvraag formulieren die u helpen om uw aanvraag zo volledig en compleet mogelijk in te dienen. Heeft u vragen over het plaatsen van een aanvraag of over welk product u het beste kan kiezen voor uw ontwerp? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opdrachten

Wilt u een bestelling plaatsen bij Boxletters? U ontvangt altijd een orderbevestiging met een uitgebreide productomschrijving. Uitvoering, maten en kleurnummers worden altijd in onze bevestiging omschreven. Controleert u deze orderbevestiging altijd nauwkeurig, dan voorkomt u eventuele fouten of onvolkomenheden achteraf.

Klant worden bij Boxletters?

Heeft u een lichtreclamebedrijf of bent u een signmaker en wilt u klant worden bij Boxletters? Laat het ons weten en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.